RT Marketing Begrippen
Image default
Zakelijk

Frontale zelfklevende stickers

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft dit soort sticker de lijm aan de voorkant, in plaats van aan de achterkant zoals de gemiddelde sticker, wat betekent dat u hem aan één kant van een glazen oppervlak kunt plakken om uw ontwerp aan de andere kant weer te geven.

Uw ontwerp wordt afgedrukt op een doorzichtig materiaal waarop de lijm is aangebracht op dezelfde zijde als het ontwerp of logo. Dit wordt vervolgens aan de achterkant gelamineerd om uw sticker extra duurzaam te maken.

Dit maakt een frontale sticker de perfecte keuze voor een raam in een winkel, een voertuig of een ander soort raam. Daarom worden ze ook regelmatig “raamstickers” genoemd. Daarbij heb je ook de mogelijkheid voor frontale zelfklevende domed stickers.

Waar worden frontale zelfklevende stickers voor gebruikt?

Dit soort stickers zijn echt goed te gebruiken op ramen. De enige soort ramen waarvoor ze niet geschikt zijn, zijn getinte ramen, omdat ze niet door de getinte ruit heen te zien zijn.

Ze zijn de beste optie voor het duidelijk weergeven van een logo, ontwerp of zelfs een tekst aan de binnenkant, waar er niet mee geknoeid kan worden en ze beschermd zijn tegen het weer.

Dit maakt ze geweldig voor gebruik door bedrijven die hun etalages willen versieren zonder de ontwerpen bloot te stellen aan de elementen.

Een zelfklevende sticker aan de voorzijde opent nieuwe mogelijkheden voor het tonen van uw kunstwerk. Het is een optie waarmee u uw raam ruimte beter kunt gebruiken voor het tonen van informatie of branding.

Onze frontale stickers hebben dezelfde grote voordelen als onze andere producten; hoge kwaliteit, uitstekende hechting en levendige kleuren – dus als u een etalage heeft die een visuele upgrade nodig heeft, probeer ze dan eens.

 

https://www.domingstickers.nl/producten/bootnaam-stickers/