RT Marketing Begrippen
Image default
Bedrijven

Functies van een time tracker

Als jij werkt in een bedrijf of leiding geeft binnen een bedrijf waar iedereen zelf de urenregistratie bijhoudt, kan dit wel eens zorgen voor lastige situaties. Ook als je zelfstandig ondernemer bent dien je zelf de gewerkte uren bij te houden. Het bijhouden van uren wordt een stuk makkelijker met behulp van een time tracker. In deze blog worden de functies uitgelegd.

 

Eenvoudig facturen sturen

In de app kun jij alle uren die je voor een bepaalde klant werkt nauwkeurig bijhouden. Als het tijd is om de klant een factuur sturen, kun je via de app gemakkelijk de factuur verzenden naar de desbetreffende klant.

Time tracker transporteren naar PDF of Excel

De tijd die je verwerkt hebt in de time tracker kun je automatisch laten transporteren naar een Pdf-bestand of Excelschema. Dit is normaal een tijdrovende klus, maar via de app kun je met één klik op de knop de gegevens exporteren.

 

Meten is weten

Het kan wel eens lastig zijn om het overzicht te bewaren in alle vakantiedagen, overuren of ziektedagen. Als je gebruik maakt van een time tracker krijg je ook duidelijk inzicht in alle openstaande uren. Dit is prettig omdat je hier gedurende het jaar rekening mee kunt houden.

 

Alle apparaten

Een zeer handige functie is dat de uren kunnen bijgehouden op ieder apparaat. Zo kunnen de uren geregistreerd worden op tablets, mobiele telefoons, Chromebooks, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat jij overal je uren bij kunt houden. Zo verklein je de kans dat je vergeet om uren te noteren. 

https://keeping.nl/time-tracker