RT Marketing Begrippen
Image default
Bedrijven

Je goed verzekeren, hoe doe je dat?

De meeste mensen willen zich goed kunnen verzekeren in het geval dat er ooit onverwachte situatie zich in het leven voordoen. Maar welke verzekeringen zijn nu echt verplicht en welke zijn optioneel? U kunt zich bijna voor alles verzekeren, de verzekering die u wilt afsluiten licht aan u huidige levensstijl en wensen. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met een klantenservice van diverse verzekeraars zoals ohra klantservice.

Vragen verplichte verzekeringen? Ohra klantenservice

Alle volwassenen in Nederland zijn bij wet verplicht om verzekerd te zijn tegen ziektekosten en een WA-verzekering af te sluiten in het geval van een auto- of een motorbezit. De belangrijkste verzekeringen zijn: aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering en opstalverzekering. Een aansprakelijkheidsverzekering particulieren (avp) bent u verzekerd voor schade die u toebreng aan anderen. Onder schade wordt verstaan lichamelijk letsel of materiële schade. De kosten van een aansprakelijkheidsverzekering kunnen verschillen. Dit hang af van het bedrag waarvoor u verzekerd bent, de gezinssamenstelling en het eventuele eigen risico. Deze factoren spelen mee in het bepalen van de hoogte van uw premie. De premie wordt inclusief 21% assurantiebelasting berekend, exclusief poliskosten. U kunt deze verzekeringen bij diverse verzekeringskantoren afsluiten een voorbeeld hiervan is ohra. Indien uw vragen heeft over een verzekering kunt u altijd terecht bij de ohra klantenservice.

Optionele verzekeringen

Op vandaag kun je bijna je voor alles verzekeren, de meeste verzekeringen worden toch vaak toegepast op materialistische eigendommen met een grote waarde, die indien kapot gaan niet zomaar vervangen kunnen worden door de eigenaar. Denk bijvoorbeeld aan een motor, telefoon, caravan, etc. Maar naast materialistische eigendommen kun je ook andere verzekeringen afsluiten zoals een reis en/of een ongevallen verzekering. Ook voor de optionele verzekeringen kunt u terecht bij ohra klantenservice Hieronder een opsomming van andere soorten optionele verzekeringen:

Mobiliteit

  • Autoverzekering (beperkt casco, beperkt casco extra en allrisk)
  • Brommer- en scooterverzekering (allrisk)
  • Motorverzekering (motor op stal, allriskverzekering)
  • Fietsverzekering (dekking diefstal, allrisk)
  • Caravanverzekering

Woning

–          Inboedelverzekering (glasverzekering, mobiele apparatuur, eigenaarsbelang en allrisk)

–          Opstalverzekering (glasverzekering, mobiele apparatuur, eigenaarsbelang en allrisk)

Persoonlijk & gezin

–          Reisverzekering Europa

–          Reisverzekering Wereld

–          Rechtsbijstand (ongeval & verkeer, consument & wonen, werk & inkomen en familie & vermogen)

 

Dieren

–          Huisdier & ongeval

–          Huisdier & zorg (50%)

–          Huisdier & zorg (100%)

 

https://nl-contact.nl/klantenservice-ohra/