RT Marketing Begrippen
Image default
Internet

Met een cloud werkplek kunt u altijd en overal werken

Tegenwoordig willen steeds meer mensen een of meerdere dagen thuiswerken. Bij sommige banen is het ook handig om locatie, bijvoorbeeld bij een klant, te kunnen werken. Wanneer dit het geval is, is het niet handig wanneer u veel spullen nodig heeft om bij uw bestanden te komen. Met een cloud werkplek heeft u alleen een device, zoals een laptop, tablet of telefoon, en een werkende internetverbinding nodig die u aan elkaar koppelt. Op deze manier werkt u waar en wanneer u maar wilt aan uw bestanden. Werk vanuit huis, bij een klant, op kantoor of zelfs op het strand of op wintersport. Alles is mogelijk als u ervoor kiest om een cloud werkplek in te laten richten door een Managed Service Provider.

Aan uw documenten werken wanneer u dit wilt

Dankzij een cloud werkplek zit u niet vast aan een specifieke werkplek of aan vaste werkuren. U bepaalt zelf waar en wanneer u aan uw documenten werkt. U heeft geen harde schijf meer nodig voor het opslaan van bestanden, maar gebruikt de veilige online werkomgeving. Hierdoor bent u verzekerd van goed en veilig opgeslagen documenten die nooit verloren gaan, ook niet wanneer uw device crasht. Een gecertificeerde Managed Service Provider zoals Cloudiction richt graag een cloud werkplek voor u in die voldoet aan uw wensen en eisen. Met deze werkplek heeft u ook toegang tot Microsoft Office programma’s.

Schakel deze specialist in voor een vertrouwde omgeving

Het inschakelen van een ervaren Managed Service Provider is erg belangrijk wanneer u een cloud werkplek wilt creëren. Een Managed Service Provider luistert namelijk naar uw wensen en zorgt voor een vertrouwde, gebruiksvriendelijke en efficiënte omgeving. De specialisten van Cloudiction richten de cloud werkplek zo in zodat deze voldoet aan uw wensen. Bij dit gespecialiseerde bedrijf heeft u de keuze uit verschillende pakketten. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een van hun specialisten.