RT Marketing Begrippen
Image default
Hobby en vrije tijd

Tekenen is genieten

Je tekent voor je plezier. Dat plezier begint al bij het uitzoeken van je tekenmateriaal. Je kiest een schetsboek, pakt je tekenpop erbij en grijpt naar je fijne fineliner. Wil je de tekening vervolgens nog inkleuren? Dan kun je dozen vol met kleurpotloden en aquarelverf erbij nemen. Hoewel al die attributen veel kunnen helpen, zijn deze zeker niet noodzakelijk. Tekenen kan dus heel goedkoop zijn en dat is maar één van de vele voordelen.

Zowel ontspanning als voldoening

Tekenen geeft ontspanning en rust. Je zit namelijk in je fijnste stoel en hebt een lekker drankje binnen handbereik. Misschien verplaats je je wel naar een heerlijk plekje in de tuin en je focust je volledig op het tekenobject. Je bevriest daardoor als het ware de tijd en na afloop heb je een tastbaar beeld van vrijetijdsbesteding. Dat geeft niet alleen rust en ontspanning, maar zeker ook een hele hoop voldoening.

Het ontdekken van een nieuwe wereld

Wanneer je tekent, creëer je iets dat er nog niet eerder was. Een waar vertrekpunt voor het ontdekken van nieuwe werelden. Zo kun je natuur én verstedelijking samen in één afbeelding stoppen. Of door middel van een tekenpop nieuwe menselijke vormen schetsen. Het avontuur ligt in je handen.

Oog voor details

Door te tekenen geef je niet alleen de wereld om je heen weer, maar het is vooral ook een ontdekkingstocht van alles om je heen. Je gaat anders kijken naar de wereld, waardoor details en de kleine eigenaardigheden je steeds meer gaan opvallen.

https://www.schildersezel-enzo.com/tekenpop/