RT Marketing Begrippen
Image default
Woning en Tuin

Onze tips voor stoeldoppen

Als je het ook zo vervelend vindt dat jouw stoelen zo’n vervelend piepend en krassend geluid maken tijdens het verschuiven, dan zijn stoelpootdoppen de oplossing voor jou! Behalve dat het die vervelende geluiden tegengaat, voorkomt het ook krassen in je mooie vloer. Ze zorgen voor grip door middel van een antislip laag. Je plaatst ze gemakkelijk zelf onder je stoelen en hebt er jarenlang plezier aan. Alleen maar voordelen!

Welke stoeldoppen voor welke vloer?

We hebben een aantal stoelpootdoppen tips voor je. Want welke vloerdoppen heb je bijvoorbeeld nodig voor welke vloer? Veel mensen vragen het zich af. Voor een houten vloer zijn stoeldoppen zeker aan te raden. Stoelpoten maken gemakkelijk krassen in je vloer en dat is natuurlijk zonde. Voor houten vloeren zijn vilten stoeldoppen aan te raden. Heb je vloerbedekking of tapijt in huis liggen? Dan raden we je gladde stoelpootdoppen aan. Denk hierbij aan teflon en metaal.

Waarom kiezen voor stoeldoppen?

We hebben je al een aantal tips voor stoeldoppen gegeven, maar waarom zou je er eigenlijk gebruik van maken? Daar hebben we het natuurlijk ook al even over gehad. Stoeldoppen voorkomen dat er lelijke krassen ontstaan op je mooie vloer. Daarnaast behoren de vervelende krassende en piepende geluiden van een stoel die over een vloer schuift tot de verleden tijd. Dus het is zeker aan te raden om gebruik te maken van stoeldoppen. En met onze tips voor stoeldoppen maak je altijd je juiste keuze en zit je altijd goed.

https://stoeldopshop.nl/blogs/nieuws/stoelpootdoppen-voor-iedere-vloer-dat-zijn-onze-tips