RT Marketing Begrippen
Image default
Woning en Tuin

Scandinavische meubels en accessoires

Op zoek naar originele design meubels en / of accessoires voor in huis of op de zaak? Fatboy lampen, OYOY kussens of Urban Cotton wandkleden? Je zult zeker slagen bij Deens. En het handige is: een lamp, kussen of wandkleed online bestellen kan ook bijvoorbeeld om 02.00 uur ’s nachts. Shoppen op deens.nl doe je precies wanneer het jouw uitkomt!

Deens is een Nederlandse online woonwinkel met een breed assortiment. Je kunt er bijvoorbeeld loungebanken, servies en beddengoed kopen. Bekende merken bij Deens zijn onder meer it’s about RoMi, Karup Design, Nordal, Essenza en HKliving. Ieder nieuw seizoen houdt deens.nl een speciale sale, zorg dus dat je de site regelmatig checkt.

Werk jij ook steeds vaker thuis? Het bevalt ons wel, alhoewel het ook fijn is eens in de zoveel tijd naar kantoor te gaan en bij te kletsen met collega’s. Hoe is het eigenlijk gesteld met je werkplek thuis? Mocht er wel wat te verbeteren zijn, hier een aantal tips. Deens heeft tafels en stoelen in uiteenlopende stijlen. Denk aan bohemien, eclectisch, hotel chic en modern. IJzer, hout en kunststof zijn voorbeelden van materialen om uit te kiezen. Een bureautafel die wij erg leuk vinden is Wells van Bloomingville. De tafel is 120 bij 76 bij 65 cm groot. Hij is gemaakt van donkerbruin eikenfineer. De uitstraling is warm en tijdloos. In de ruime lade kun je veel spulletjes kwijt. Nu zouden we voor een bijpassende bruine stoel kunnen gaan, maar dat doen we niet. We houden wel van wat speelse contrasten en kiezen daarom voor de blauwe Ark van het Ferm Living label. De stoel is gemaakt van 100% FSC-gecertificeerd, gelakt beukenhout. Op deens.nl lezen we hierover: “ (…) ontworpen voor demontage om de ecologische voetafdruk te verkleinen. (…) “ De stoel wordt in losse onderdelen, als een plat pakket geleverd. Monteren gaat snel en makkelijk.

Een bureaulamp mag natuurlijk niet ontbreken in jouw werkhoek. Wij tippen de Hay Matin in geel. Hij is leverbaar in L en S. Het grote exemplaar is 52 cm hoog, de kleine variant 38 cm. Aan jou de keuze! De katoenen kap steekt prachtig af tegen de koper gepolijste voet. Je kunt deze lamp in één keer of in drie termijnen betalen.

https://www.deens.nl/nl