RT Marketing Begrippen
Image default
Woning en Tuin

Veilig producten versturen door middel van bubbel plastic

Je kent het vast wel, je wilt een kwetsbaar product versturen maar je bent bang dat het product stuk gaat tijdens het vervoeren. Hoe kan je dit het beste aanpakken? Het antwoord is vrij simpel: bubbel plastic! Dit doorzichtige plastic is de ideale manier om kwetsbare items te versturen. Het is niet alleen goedkoop, maar ook nog eens lichtgewicht. Dat maakt het ideaal om te gebruiken voor het versturen van producten. Draai de bubbel plastic een paar keer om je item heen en het kan gegarandeerd tegen een stootje.

 

Voordelen van bubbel plastic

Doordat bubbel plastic lichtgewicht is, zal het je pakket niet veel zwaarder maken. Dit scheelt in de verzendkosten. Ook is het goedkoop, praktisch in gebruik en duurzaam. Het kan namelijk veel hebben en daardoor kan je het gemakkelijk meerdere keren gebruiken. Je hoeft het na één keer gebruiken dus niet weg te gooien. Bubbel plastic wordt ook veel aan de binnenkant van speciale enveloppen gebruikt. Perfect om bijvoorbeeld een cd in te versturen. Bubbel plastic kan namelijk heel goed tegen een stootje en is een perfecte schokdemper.

Waarvoor kan je bubbel plastic allemaal gebruiken?

Voor vrijwel alles dat je veilig wilt verzenden! Het is niet alleen geschikt om je producten mee in te wikkelen, het is ook zeer geschikt als opvulmateriaal. Vaak is je verzenddoos toch net te groot en heb je veel loze ruimte om je product heen. Die loze ruimte kun je perfect opvullen met bubbel plastic. Zorg dat je product in het midden ligt en stop zo veel mogelijk bubbel plastic in de doos totdat deze helemaal gevuld is. Zorg er voor dat je product niet meer kan bewegen en volledig is ingeklemd. Mocht er tijdens het vervoeren iets met je pakket gebeuren, dan zal de kans klein zijn dat het beschadigd wordt.

https://luchtkussengigant.nl/bubbeltjesplastic/