RT Marketing Begrippen
Image default
Bedrijven

Val je snel in slaap?

Vind jij het ook zo lastig om snel in slaap te komen? Dan ben je heus niet de enige. Menigeen komen sinds de technische technologie maar moeilijk in slaap. Hoe kan dit dan? Mensen zitten waarschijnlijk tot laat op hun telefoon, kijken nog een laatste aflevering op Netflix of spelen nog lekker een spelletje op de computer. Doordat je zoveel prikkels krijgt op een dag is het ook niet gek dat we niet zo snel in slaap kunnen komen. Wat hierbij wel kan werken is een verzwaarde slaapzak. Kinderen krijgen nog meer prikkels op een dag, vandaar dat dit product ook heel goed voor kinderen werkt.

Waarvan is een verzwaarde slaapzak van gemaakt?

Een verzwaarde slaapzak is gemaakt van katoen met patroon. Elke zak moet gecertificeerd zijn met een Oeko – tex label. Doordat de buitenkant bedekt is met Minky fleece voelt de zak aangenaam aan. Dan spreken we nog over een siliconenvuller dat zich in het midden bevind van de verzwaarde slaapzak. Bij elke slaapzak zit een bijpassende ristsluiting en dat is bij deze versie ook niet anders. W

Waarom zou je een verzwaarde slaapzak nodig hebben?

Het draagt bij aan de rust en concentratie van kinderen. Je zou deze zak ook kunnen meenemen als je kind(eren) uit logeren gaat. Misschien ook een idee voor als je gaat kamperen met vrienden of familie. Tevens is het handig om de verzwaarde slaapzak mee te nemen voor kleine kinderen die in de crèche slapen. Kinderen met bijvoorbeeld adhd hebben heel veel baat bij een verzwaarde slaapzak.

https://www.sensolife.nl/c-4744864/verzwaarde-slaapzak/