RT Marketing Begrippen
Image default
Zakelijk

Wat zijn de voordelen van narrowcasting templates?

Creëer nu nog sneller uitzendingen met de Narrowcasting templates van TSS. Met de narrowcasting templates wordt het nog makkelijker om uitzendingen aan te passen en dynamisch te maken zonder dat daar veel tijd in gaat zitten. Het Designer softwarepakket bevat verschillende tools die speciaal ontwikkeld zijn om snel en eenvoudig narrowcasting templates te maken. Door deze templates te combineren, creëer je een volledige uitzending die er strak en verzorgd uitziet.

Wat is narrowcasting eigenlijk?

Narrowcasting is effectieve digitale communicatie waarbij beeldschermen ingezet worden om informatie te tonen. Die wordt gedaan bij verschillende voor bezoekers en specifieke doelgroepen die op locatie aanwezig zijn. Door de informatie visueel aantrekkelijk aan te bieden wordt de informatie beter te onthouden en maak je het interactief voor de doelgroep. Hierdoor is het dan ook effectieve digitale communicatie en minder tijdrovend dan één op één informeren.

 

Bij de meeste bedrijven is narrowcasting vooral terug te vinden in kantines, wachtruimten maar ook in kantoorruimten met een hoge bezettingsgraad. Het is voor bedrijven een makkelijke manier van interne communicatie waarmee medewerkers goed geïnformeerd blijven. Ook minder informatieve berichten die een gezonde en positieve bedrijfscultuur bevorderen.

 

Ook gezondheidsinstellingen maken veelvuldig gebruik van narrowcasting in wachtkamers. Doordat patiënten hier vaak zitten te wachten en automatisch gaan staren naar het scherm, wordt het gezien als een vorm van effectieve digitale communicatie.

Het gebruik van narrowcasting templates

Om narrowcasting naast effectief ook efficiënt te maken, is het raadzaam om gebruik te maken van narrowcasting templates. In het Designer softwarepakket is er een heel overzicht met verschillende narrowcasting templates te vinden. In dit CMS is er de onbeperkte keuze uit templates die naar eigen huisstijl in te stellen zijn. Voorzie de templates zelf van content of koppel ze aan geautomatiseerde contentfeeds die de templates zelf van content voorzien en de nodig content updaten. Denk hierbij aan digitale nieuwsberichten, weersvoorspellingen en openbaar vervoer dienstregelingen. Met al deze mogelijkheden zijn de narrowcasting templates helemaal compleet en dé manier om effectief te communiceren.