RT Marketing Begrippen
Image default
Bedrijven

Gaan winkelen in de stad

Wanneer je nieuwe kleding nodig hebt, maar ook nog andere spullen wilt kopen, dan kun je vaak het  beste de stad ingaan. Je kunt er dan voor kiezen om de hele stad af te gaan lopen, op zoek naar leuke winkels. Als je echter niet veel wilt lopen of sneller klaar wilt zijn, dan is er nog een andere optie. Deze optie is namelijk een warenhuis. Dit is een grote winkel die zich vaak op meerdere verdiepingen bevindt. Hier vind je ook een groot assortiment van verschillende goederen. Meestal vind je dan ook op elke verdieping andere producten. Ideaal dus als je kleding en andere producten wilt kopen op één plek.

Online warenhuizen

Mocht je nu helemaal geen zin of tijd hebben om de stad in te gaan, dan kun je ook online gaan kijken. Er zijn inmiddels genoeg online warenhuizen die vaak nog een groter aanbod hebben dan fysieke warenhuizen. Een van deze warenhuizen is Wehkamp. Wehkamp is van oorsprong een Nederlands bedrijf, dat begon met het verkopen van matrassen en beddengoed. Inmiddels vind je er van alles, van kleding tot woonartikelen, maar ook speelgoed en sportartikelen. Wat je ook zoekt, de kans is groot dan een online warenhuis dit heeft. Mocht je iets retour willen sturen of vragen hebben over producten of verzendingen, dan is er altijd nog de wehkamp klantenservice. Zij helpen jou dan snel verder met al jouw vragen.

Wehkamp door de jaren heen

Wehkamp begon in 1952 in Slagharen en was opgericht door Herman Wehkamp. De artikelen konden toendertijd besteld worden via de post en ook de verzending verliep via de post. Het bedrijf werd dan ook snel bekend als postorderbedrijf in Nederland. Inmiddels is het bedrijf al enige tijd in handen van het Britse Apax Partners. Met ruim 300.000 artikelen van zeker 2.500 merken is er voor iedereen iets te vinden.

Online winkelen steeds populairder

Sinds de opkomst van de computer en de smart telefoons, wordt er elk jaar steeds meer online besteld. Je ziet dit ook terug in veel winkelcentrums en in steden. Veel fysieke winkels kunnen of konden namelijk de concurrentie hiermee niet aan, waardoor ze moesten stoppen of ook over moesten gaan op een online winkel.

 https://nummerklantenservice.nl/wehkamp/