RT Marketing Begrippen
Image default
Bedrijven

Maak je winkel aantrekkelijk

Ben jij winkeleigenaar, dan is dit zeker belangrijk om even te lezen. De indeling van je winkel kan er namelijk voor zorgen dat je meer verkoopt. Meer verkoop is meer omzet en meer omzet is waarschijnlijk veel winst. Dit doe je aan de hand van winkel displays. Dit is een bewezen tactiek. Wat voor winkel displays je gaat plaatsen is volledig afhankelijk van de producten die je aan gaat bieden. Hoewel de displays van elkaar verschillen, hebben ze wel allemaal hetzelfde doel: de aandacht van de consument trekken. Wat voor soorten displays heb je nu eigenlijk allemaal?

 

 

 

Welke winkel displays voor jouw winkel?                                           

De basis bestaat uit een aantal verschillende soorten winkel displays. De eerste die we gaan bespreken is de display met verdiepingen. Meestal bestaat deze uit zo’n 4 verdiepingen. De totale lengte van de display is ongeveer 2 meter en is ideaal om producten die al goed lopen in te stallen. Deze display wordt ook wel de ‘quick retail display’ genoemd. Veder heb je nog de counter display. Als je goed Engels spreekt, dan weet je al waar deze voor dient. Het is namelijk een display die je op de toonbank of bij de kassa plaatst. Het idee van deze display is om de consument nog over te laten gaan op een last-minute aankoop. Deze display is vaak wat kleiner van stuk en wordt dus logischerwijs ook gebruikt om kleinere producten te laten zien. Interesse in een aantal winkel displays van hoge kwaliteit, dan kun je deze tegenwoordig snel en moeiteloos bestellen op het internet.

 

 

De vloerdisplay

Een andere populaire display variant is de vloerdisplay. Deze wordt vooral veel gebruikt in bouwmarkten en supermarkten. De naam zegt eigenlijk al voldoende. De vloerdisplay is bijna hetzelfde als een winkeldisplay. Het handige aan deze vloerdisplays is dat je deze vaak geheel naar eigen wens kunt ontwerpen. Een vloerdisplay wordt gemaakt van stevig karton dat wel tegen een stootje kan. Zoals je begrijpt zijn winkel displays erg belangrijk en kunnen ze eigenlijk niet ontbreken in een winkel. Ga voor jezelf na wat voor producten jij wilt verkopen en welke displays hier het beste bij passen.

https://endlessbranding.com/winkel-display/